Over Pieter

Stilzitten is voor Pieter niet echt een optie en maakte van zijn passie zijn beroep, professioneel boomverzorger. Hij is afgestudeerd als Master in de Lichamelijke Opvoeiding en Bewegingswetenschappen en ging daarna enkele jaren als outdoorgids te werk in zowel Spanje als het Hoge Noorden.

Boomdeskundige Inghelbrecht staat voor professionele boomverzorging. Pieter is je contactpersoon en staat garant voor boomverzorging met kennis van zaken. Hij volgde de noodzakelijke opleidingen (European Tree Worker) en schoolt zich nog iedere jaar bij. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat. We staan voor deskundig advies voor zowel particulieren als zelfstandige ondernemingen, gaande van de kleinere stadstuinen tot de grotere tuinen en parken. Onze uitvalsbasis is Borgerhout (Antwerpen) en werken samen met collega’s uit de buurt.

We proberen altijd een mooie synergie tussen mens en natuur te bekomen. We luisteren zowel naar de vraag van de klant als naar de behoefte van de boom. Klanttevredenheid en veiligheid zijn onze absolute prioriteit.

Ecologisch

Wij proberen in de mate van het mogelijke het ecologische aspect te integreren in onze job. We maken ondertussen al deels gebruik van accu kettingzagen, waardoor we minder uitlaatgassen uitstoten en voor minder geluidsoverlast zorgen. Kleine snoeiwerken voeren wij het liefst van al uit met onze handzaag. In de mate van het mogelijke komen wij met de fiets langs voor uw offerte op maat.